Adana Şubemizde 7 Nisan Tarihinde Teşkilat Ça...
Hatay Şubemizde 6-7 Nisan Tarihleri Arasında Teşkila...
İzmir Şubemizde 29 Mart-2 Nisan Tarihleri Arasında T...
31 Mart Çarşamba Günü Afyon Şubemiz...
Denizli-Muğla Şubemizde 27-30 Mart Tarihleri Arasınd...
Konfederasyon Genel Başkanımız Önder Kahveci ve...
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve ko...
Sözleşme, Merzifon Belediyesi adına Başkan Sayın Alp KA...
Konfederasyon Genel Başkanımız Önder Kahveci Çan...
İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıld&ou...
Konya şubemizde teşkilat çalışması kapsamında Karaman Belediyesi ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Ardından Ereğli ve Aksaray’da belediyelerimiz ziyaret edildi.
7 Ocak 2021 Perşembe günü Karaman Belediyesi ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Yapılan imza töreninde Karaman Belediye Başkanı Sayın Savaş KALAYCI adına Başkan Vekili Sayın İlknur HARANİ, Genel Başkanımız Sayın Mustafa YORULMAZ, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Hüseyin ARSLANKÖYLÜ, Sayın Mustafa Ali ALGIN, İşyeri temsilcimiz Sayın Servet ERTÜRK, Başkan Yardımcıları Sayın E. Hüsamettin ASLAN, Sayın Mahmut GÜVENTÜRK, Özel Kalem Müdürü Sayın Mehmet KARA, Muhtarlık İşleri Müdürü Murat TONGÜN ve bazı üyelerimiz katıldı. Yaklaşık %25 oranında yapılan artıştan üyelerimiz memnuniyetini dile getirdi.
Aynı gün öğleden sonra Karaman Belediye Başkanı Sayın Hüseyin OBRUKÇU makamında ziyaret edildi. Ziyarete Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Konya Eski Şube Başkanımız Sayın Ahmet SAY eşlik etti.
8 Ocak 2021 Cuma günü MHP Aksaray İl Başkanı Sayın Av. Mustafa ÇÖLKESEN, Aksaray-Bağlıkaya Belediye Başkanı Sayın Dursun ESER, Aksaray-Ağaçören Belediye Başkanı Sayın Yaşar BEKLEVİÇ makamlarında ziyaret edildi. Sendikal konular ile üyelerimizin sorunları ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmeleri konuları görüşüldü. Ardından Türkiye Kamu-Sen İl temsilcisi Sayın Taner KARA ve Aksaray İl temsilcimiz Sayın Halil İbrahim KÜRKÇÜ ile de istişarede bulunuldu. Görüşmelere Genel Başkanımız Sayın Mustafa YORULMAZ, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Hüseyin ARSLANKÖYLÜ ve Sayın Mustafa Ali ALGIN katıldı.